بورک با گوشت چرخ کرده

بورک با گوشت چرخ کرده 2(kıymalı gül böreği) بورک با گوشت چرخ کرده به شکل گل

برای تهیه بورک با گوشت چرغ کرده به مواد زیر احتیاج داریم
خمیر یوفکا دو عدد
گوشت چرخ کرده حدودا ۲۰۰ گرم
پیاز یک عدد
رب گوجه‌فرنگی یک قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا به اندازه نیاز
شیر یا ماست ۱/۲ پیمانه
روغن مایع ۱/۳ پیمانه
تخم‌مرغ ۱ عدد
فلفل و زردچوبه
بورک با گوشت چرخ کرده 1طرز تهیه بورک با گوشت چرغ کرده:
– روغن را در تابه گرم کرده و پیاز را اضافه کنید حرودا ۵ دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند.بعد گوشت چرخ‌کرده را به همراه رب، نمک، فلفل و کمی زردچوبه اضافه کنید. آنها را مدتی تفت دهید تا کاملا پخته شوند.
– یوفکا را به ۴ قسمت تقسیم کنید و آماده نگه دارید.
– در یک کاسه سفیده تخم مرغ (زرده را در ظرف جداگانه نگه دارید)، ماست یا شیر را همراه با روغن مایع با هم مخلوط کنید بعد از زرده تخم مرغ روی سطح یوفکاها بمالید. در قسمت پهن خمیر یک یا دو قاشق غذاخوری از ترکیب گوشت تفت داده شده قرار دهید. کمی پنیر پیتزا روی آنها بپاشید و سپس خمیر را لوله ای جمع کنید. سپس آن را به شکل حلزونی به دور خودشان بپیچانید. همه بورک ها را به همین شکل تهیه کنید.
– سینی فر را با روغن چرب کنید و بورک هایی که به شکل گل شده را در سینی فر بگذارید.از مخلوط شیر روی آنها بمالید و درون فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.بورک با گوشت چرخ کرده
زمان پخت بستگی به نوع فر شما دارد کنترل کنید تا زمان لازم را بدست بیآورید.

غذاهای ترک بورک با گوشت چرخ کرده (بورک با گوشت چرخ کرده گلی)
بورک با گوشت چرخ کرده آفیت اولسون
بازگشت به صفحه اصلی سایت تور استانبول

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *