بیفتک دلمه اسفناج

بیفتک  دلمه اسفناجبیفتک دلمه اسفناج ترکیه (گوشت با سبزی)
بیفتک دلمه اسفناج (۴ نفری)
مواد مورد نیاز برای تهیه بیفتک دلمه اسفناج:روغن مایع ۵ قاشق غذاخوری ،گوشت بیفتک ۸ عدد ،پیاز متوسط ۱ عدد ،اسفناج نیم کیلو ،فلفل نیم قاشق چایخوری ،نمک به اندازه مورد نیاز

طرز آماده کردن بیفتک دلمه اسفناج ترکیه :
اول پیاز خرد شده را با روغن تا زمانی که رنگ آن عوض شود سرخ کنید و اسفناج،نمک و در صورت نمایل ادویه را اضافه کنید و زمانی که کمی نرم شد آنرا آبکش کرده و با کمک قاشق تمامی آب آنرا بگیرید گوشت را به کمک گوشتکوب نازک کنید و به پهنای حداقل ۵ سانت آنها را برش دهید و نمک اضافه کنید و سپس اسفناج ها را بر روی گوشتها قرار داده و به صورت رولت بپیچید و در سینی فر قرار دهید و در درجه حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵-۴۰ بپزید و بیفتک دلمه اسفناج را همراه با پوره سیب زمینی سرو کنید.
بیفتک دلمه اسفناج ترکیه غذایی است مقوی آفیت باشد.
بیفتک دلمه اسفناج غذای ترکیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *