کیک استانبول

کیک استانبول (کیک پودینگ)
کیک استانبول
مواد لازم جهت تهیه کیک استانبول (کیک پودینگ)
. ۴ عدد تخم مرغ با دمای اتاق
. یک ونیم لیوان شکر
. ۱ لیوان روغن مایع
. ۱ لیوان شیر
. ۱ پاکت پودینگ کاکوئو (پودر)
. ۱ پاکت پودر جوش شیرین
. ۱ پاکت وانیل
. ۲ لیوان آرد (چون بستگی به بزرگی لیوان دارد بهتر است بادقت اضافه کنید ۲ قاشق کمتر یا بیشتر)
مواد لازم بر روی کیک استانبول (کیک پودینگ)
. ۱ پاکت خامه (۲۰۰ گرم)
. ۱۶۰ گرم شوکالات تلخ (bitter çikolata )
کیک استانبول 2
طرز پخت کیک استانبول (کیک پودینگ)
. تخم مرغ و شکر را بهم بزنید تا شکر بخوبی حل و ترکیب بصورت کرم بیاید.
. سپس شیر را اضافه کنید و دوباره به هم زنید. بعد روغن مایع را اضافه کنید و بهمزدن را ادامه دهید.
پودینگ کاکوئو (پودر) ,وانیل,جوش شیرین ,آرد را اضافه و به آرامی همزدن را ادامه دهید(با قاشق هم میتوانید).
. خمیری آماده شده را داخل ظرفی که قبلا کف آنرا روغن مالی کرده اید بریزید و داخل فر (که قبلا به ۱۷۰ درجه رسیده) بگذارید و تا ۲۰ دقیقه درب آنرا باز نکنید.
. برای اینکه اطمینان پیدا کنید پخته یا نه خلال دندان را داخل کیک کنید اگر به خلال نچسبید پخته شده است. از فر بیرون آورید تا کمی خنک شود.

. خامه را داخل قابلمه کوچکی بریزید و تا نزدیک جوش حرارت دهید. دقت کنید تا خامه را جوش ندهید در گرمائی باشد که شکالات ها را در خودش بتواند حل کند. سپس شکلاتها را داخل خامه گرم شده بریزید و تا زمان حل شدن کامل شکالاتها بهم بزنید.
. کیک ولرم شده را به قسمت ها جدا کنید و رویشان از سس بریزید. ۱ ساعت صبر کنید تا سس جذب کیک شود.
. روی کیک استانبول را به دلخواه تزئین کنید.
کیک استانبول (کیک پودینگ) آفیت اولسون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *